Economistes per la Independència

T'interessa l'economia? suma't a nosaltres

Els Economistes per la Independència ens vam constituir el passat 28 de novembre. L'objectiu, compartit amb la resta de sectorials, és difondre els avantatges de la independència, pensar la Catalunya del demà i fer xarxa entre els membres de la nostra professió. Però, a més a més, tenim una responsabilitat que és clau i que rau en el següent fet: una part significativa de la població de Catalunya està decidint o decidirà la seva posició davant la independència a partir d'arguments econòmics.

O sigui que si convencem la part central de la població, que assegurarà la majoria social, de les virtuts econòmiques d'un Estat propi per a Catalunya, farem un pas de gegant molt important. S'ha fet i s'està fent molta feina en aquest sentit. La nostra tasca anirà encaminada principalment en aquesta direcció, sense oblidar que ja hi ha molta gent que hi està treballant, i amb la qual tenim la obligació de coordinar-nos i complementar-nos. La gent vol seguretat, per tant hem de difondre per tots els mitjans possibles tots aquells aspectes que facin percebre a la gent que la independència és un projecte solvent, necessari i rendible, tot el contrari de continuar com a espanyols. I al mateix temps reflexionar sobre l'endemà de la independència en tots els àmbits de l'economia i les finances.

Així doncs, si tu ets un economista o bé treballes en algun àmbit relacionat, suma't a la nostra sectorial contactant amb nosaltres a economistes@assemblea.cat i ajudan's en aquesta empresa tant apassionant per construir el futur econòmic del país. Qualsevol ajut serà de gran utilitat.

Document de la reunió