Baix Empordà per la Independència

Divendres 21 d’octubre vam omplir l’Auditori Municipal de Sant Feliu de Guíxols. 

Des de bona estona abans d’obrir ja hi havia cua per entrar i a les 9 en punt del vespre el teatre era ple de gom a gom. La feina de formigueta que s’havia fet amb tots els voluntaris i voluntàries havia donat el seu fruit i tothom va sortir content, amb  força i  amb moltes ganes de tirar endavant i anar estenent les assemblees territorials per tot el Baix Empordà. Cal remarcar la presència  d’alcaldes, regidors i representants de diversos partits polítics que ens van donar l’enhorabona i ens van animar a continuar el nostre camí

 Tant les intervencions dels ponents, Josep Albertí, Assumpció Cantalozella, Pere Pugés i Lluís Llach com la de la conductora de l’acte Olga Cendrós van ser excel·lents i la col·laboració de les diferents corals de la comarca, l’Orquestra de Cambra de Sant Feliu i la direcció de Rafael Subirachs van donar la solemnitat que la presentació de l’Assemblea Territorial de Baix Empordà per la Independència requeria.

El resultat de l’acte i la gran participació que hi va haver ens reafirmen, una vegada més, que el camí que s’ha emprès, des de la societat civil, per a constituir l’Assemblea Nacional Catalana  i crear les condicions objectives per poder proclamar la independència és l’encertat. Cada dia tenim més a prop la nostra llibertat! 


Enllaços: