La Segarra per la Independència

La Segarra per la independència

Cervera dóna el tret de sortida a l’assemblea la Segarra per la Independència



El 28 d’octubre un centenar de persones es reuniren a la sala F.Buireu de Cervera en la presentació de l’assemblea la Segarra per la Independència. El Paer en Cap de Cervera, en Ramon Royes, donà la benvinguda a l’acte, seguida pels parlaments d’en Jaume Terribas i en Jordi Murgó, membres del consell de l’ANC en constitució, i de la conferència d’en Ricard Garreta, de la Fundació Catalunya Estat, que va exposar les xifres de l’espoli fiscal que Catalunya pateix des de l’estat Espanyol.

Al mateix acte es varen signar els estatuts i foren designats els càrrecs dirigents de l’entitat la Segarra per la Independència, essent elegits en Jaume Moya, coordinador, n’Albert Turull, secretari, i en Gabriel Farrando, tresorer. Les vocalies foren per na Rosa Mas, en Ton Mora, n’Eva Bonet i en Jaume Vilà.

L’assemblea segarrenca té com a full de ruta fins al març de 2012 desenvolupar una programació de xerrades, conferències i col·loquis i es difondran documentals i estudis d’experts que posin de manifest la necessitat urgent de Catalunya d’assolir la condició d’Estat sobirà. La mobilització i conscienciació orientades a assolir una majoria social sòlida partidària de l’autodeterminació de Catalunya i fomentar la participació en l’ANC.